558 - Programe_single | Kos-Cert
  • slider-img
  • slider-img
  • slider-img

Avira Free Antivirus"Avira Free Antivirus" është një program anti-malware, anti-ransomware dhe anti-virus për pajisjet e Windows. Ky është një program i lehtë për siguri që është i lehtë për tu instaluar dhe nuk kërkon shumë energji nga CPU (Central Processing Unit). Programi mbron kompjuterin tuaj nga gjëra të tilla si Spyware, worms, Trojans dhe viruse.

Shkarko Avira Free

Share this post

Regjistrohu për të pranuar informacion në e-mail:

Telephone Banking Fraud

"Telephone Banking Fraud" është një mashtrim i cili po bëhet gjithnjë e më i zakonshëm. Mashtruesit në…

Largoni mashtrimin "Your Windows 10 is damaged and irrelevant" !

Cfarë është mashtrimi "Your Windows 10 is damaged and irrelevant" ? "Your Windows 10 is damaged and irrelevant" &eum…

Si të aktivizoni mbrojtjen nga "Ransomware"-ët në "Windows 10" !

"Windows Defender" përfshin një veçori të sigurisë të quajtur "Ransomware Protection" që ju lej…

Largoni programin "IObyte System Care" !

Cfarë është "IObyte System Care"? "IObyte System Care" është një program potencialisht i padëshi…

Largoni komponentën "Genius Search Chrome" nga ueb shfletuesi juaj !

Cfarë është komponenta "Genius Search Chrome"? "Genius Search" është një shtesë/komponentë …

Përditësoni Ueb Shfletuesin tuaj !

Në mënyrë që të keni siguri optimale kur përdorni internetin, rekomandohet që gjithmonë të instaloni versio…

Dekriptimi i dosjeve të enkriptuara me ransomware-in "eCh0raix / QNAPCrypt" !

Studiuesi i sigurisë dhe eksperti i ransomware-ëve "BloodDolly" ka lëshuar dekriptuesin "eCh0raix". Duke përdoru…

Largoni trojanin "ExtenBro" nga kompjuteri juaj !

Cfarë është trojani "ExtenBro"? "ExtenBro" është një trojan që ndryshon DNS-in në kompjuter…

Dekriptimi falas i dosjeve të enkriptuara me ransomware-in "LooCipher"

Nëse keni qenë të infektuar me ransomware-in "LoanCipher" dhe akoma keni dosje (fajlla) të enkriptuara, thjesht shkarkoni …

Rrjetet "Wireless" dhe "Hotspots"

Rrjetet "Wireless" kanë revolucionarizuar mënyrën se si ne mund të përdorim kompjuterët dhe pajisje tona mobile,…

Aplikacionet mobile!

Për shumë njerëz, aplikacionet janë bërë mënyra më e preferuar për të komunikuar dhe për tu &cced…

Si të dekriptoni dosjet e enkriptuara me ransomware-in "GandCrab" !

Nëse jeni infektuar me ransomware-in "GandCrab" v1, v4 dhe versionet 5-5.2, atëherë tani do të jeni në gjendje të…

Emaili mashtrues apo "Spam Email" !

Email-i është edhe një mjet i shkëlqyeshëm komunikimi dhe gjithashtu një mënyrë për kompanitë që …

Kërkimi në internet !

Me sasinë gjithnjë në rritje të materialit në internet, pothuajse çdo informacion që ju nevojitet mund të gjen…

5 mjetet e sigurisë kibernetikës të cilat çdo biznes duhet të dijë !

Ekspertët e sigurisë kibernetike po e thonë të njëjtën gjë - sulmet kibernetike do të bëhen më të…

Kopjet rezervë (Backups) !

Informacioni i mbajtur në kompjuterin tuaj mund të jetë i pazëvendësueshëm. Mbështetja e rregullt e të dhën…

Webmail-ët !

Webmail-ët, të tilla si "Hotmail", "Yahoo" ose "Gmail" e bëjn më të lehtë dërgimin e em…

Përditësimi i Softuerëve !

Softuerët që mund të jetë në kompjuterin tuaj përfshin: Produktet e Microsoft (ose të paketuara me sistemin operativ…

Përdorimi i sigurtë i pajisjeve "Mac Apple"!

Pajisjet "Mac Apple" janë më pak të cenueshme nga sulmet me malware se sa PC-të. Shumë njerëz, në fakt, bes…

Zëvendësimi i Windows XP !

Pavarësisht nga njoftimet e shpeshta nga Microsoft për versionet më të reja të sistemit operativ Windows gjatë viteve, end…

Lojrat Online !

Shumë lojëra kompjuterike luhen në online kundër lojtarëve të tjerë në internet, qoftë në kompjuter, n…

Mbrojtja nga trojanët me çasje nga distanca (RAT - Remote Access Trojan)

Ju përdorni kompjuterin ose pajisjen tuaj mobile për shumë detyra të përditshme private ose konfidenciale, prandaj ësht&eu…

Largoni shfaqjen e "Qbus Clean Pro" !

Çfarë është "Qbit Clean Pro"? "Qbit Clean Pro" është një program potencialisht i padëshir…

Largoni trojanin për mihjen e kryptovaluatave "Soundrec.exe" nga kompjuteri juaj !

Çfarë është trojani për mihjen e kriptovalutave "Soundrec.exe"? "Soundrec.exe" është një …

Largoni mesazhin "Click allow to verify that you are not a robot page" nga ueb shfletuesi juaj !

Çfarë është meshazhi "Click allow to verify that you are not a robot page"? Nëse shihni një mesazh në nj…

Si të ndaloni aplikacionin e Facebook që të mos përcjell vendndodhjen tuaj !

Çdo aplikacion i instaluar në smartphone-in tuaj me leje për të hyrë në shërbimin e lokacionit "mund" vaz…

Largoni shfaqjen e "Auto PC Cleaner 2019" nga kompjuteri juaj !

Çfarë është "Auto PC Cleaner 2019"? "Auto PC Cleaner 2019" është një program potencialisht i p…

Largoni shfaqjen e programit "AppSync" !

Çfarë është "AppSync"? "AppSync" është një program potencialisht i padëshiruar që in…

Si të dekriptoni Ransomware-in "Aurora" përmes veglës "AuroraDecrypter"!

"Aurora Ransomware" është një infeksion në Windows që kodon(enkripton) dosjet tuaja dhe pastaj kërkon një s…

Si për të dekriptoni Ransomware-in "FilesLocker" përmes programit "FilesLockerDecrypter" !

"FilesLocker" është një ransomware si një Shërbim (RaaS) ku zhvilluesi ofron ekzekutuesin e ransomware-it tek "b…

Si të dekriptoni dosjet e enkriptuara nga familja e ransomwarëve "Stupid Ransomware" përmes veglës "StupidDecrypter"!

"Stupid Ransomware" është një familje e infeksioneve përmes ransomware që përdoren në mënyrë tipi…

Si të dekriptoni llojet e Ransomware-it "HiddenTear" !

Nëse keni qenë i infektuar me ndonjë lloj të ransomware-it "HiddenTear", atëherë ju jeni në fat pasi ë…

Largoni ri-direktimin e ueb shfletuesit në faqen "Androidnotif.com" !

Çfarë është ridrejtimi i ueb shfletuesit në faqen "Androidnotif.com"? Një kompjuter është i prekur …

Largoni mashtrimin "alarm për virusë" nga "Microsoft Tech Support" !

Çfarë është mashtrimi "alarm për virusë" nga "Microsoft Tech Support"? Mashtrimi "alarm pë…

Largoni mashtrimin "Sistemi juaj Windows është Dëmtuar" !

Cfarë është mashtrimi "Sistemi juaj i Windows është Dëmtuar" ? Skema e mbështetjes "Sistemi juaj Wind…

Largoni "SD Downloader Chrome Extension" nga kompjuteri juaj !

Çfarë është "SD Downloader Chrome Extension"? "SD Downloader" është një zgjerim i "Google…

Power System Care PUP !

Çfarë është "Power System Care PUP"? "Power System Care PUP" është një program potencialisht i…

"StreamHDNow Adware Chrome Extension" !

Çfarë është "StreamHDNow Adware Chrome Extension"? "StreamHDNow" është një zgjerim i Chrome q&…

Largoni shfaqjen e "Media Player Plus" nga kompjuteri juaj !

Çfarë është "Media Player Plus"? "Media Player Plus" është një program potencialisht i pad&eum…

Udhëzues për dekriptuesin e "GandCrab" v1, v4 dhe v5!

Për të përdorur dekriptuesin e ri të ransomware-t "GandCrab", duhet të siguroheni që të keni një kopje…

Largoni mashtrimin "Shpërblimet e përdoruesit të Google Chrome"!

Çfarë është mashtrimi "Shpërblimet e përdoruesit të Google Chrome"? "Shpërblimet e përdor…

Largoni reklamën "Ju keni bërë kërkimin e 5 miliardë" nga kompjuteri juaj !

Çfarë është reklama "Ju keni bërë kërkimin e 5 miliardë" ? Reklama "Ju keni bërë k&e…

Largoni mashtrimin për mbështetje teknike të emëruar "YOUR COMPUTER WAS LOCKED"

Çka është mashtrimi "YOUR COMPUTER WAS LOCKED"? "YOUR COMPUTER WAS LOCKED" është një "scam&quo…

Si të mbroheni nga "Dharma Brrr Ransomware" !

Për të mbrojtur veten nga ransomware-i Dharma, ose nga çdo lloj ransomware-i, është e rëndësishme që të p…

Si të Kontrolloni nëse Llogaria juaj në "Twitter" është Hakuar !?

A keni pyetur veten ndonjëherë nëse llogaria juaj në "Twitter" është sulmuar dhe kush ka arritur të fitoj&e…

Largoni shfaqjen e "View.exe" !

Çfarë është "View.exe"? "View.exe" është një program potencialisht i padëshiruar, ose PUP…

Largoni shfaqjen e mesazhit "Auto Speedup 2018" nga kompjueri juaj !

Çfarë është shfaqja e mesazhit "Auto Speedup 2018" ? "Auto Speedup 2018" është një program pot…

Largoni shfaqjen e mesazhit "Human Verification"!

Çfarë është mesazhi "Human Verificaiton"? Nëse po shfletoni uebin dhe shfaqet një faqe e titulluar "Huma…

Largoni shfaqjen e mesazhit "Browsing Secure" !

Çfarë është mesazhi "Browsing Secure"? "Browsing Secure" është një program potencialisht i pad…

Largoni "White Click Toolbar" nga kompjuteri juaj !

Çfarë është "White Click Toolbar"? "WhiteClick" ose "White Click Toolbar" është një …

Largoni trojanin "SATA Monitor apo Satamon.exe" nga kompjuteri juaj !

Çfarë është trojani "SATA Monitor apo Satamon.exe"? "SATA Monitor apo Satamon.exe", është një …

Largoni trojanin "RevServicesX Bitcoin Miner" nga kompjuteri juaj !

Çfarë është trojani "RevServicesX Bitcoin Miner" ? "RevServicesX Bitcoin Miner" është një troj…

Largoni trojanin "WindowsRecoveryCleaner" nga kompjuteri juaj !

Çfarë është trojani "WindowsRecoveryCleaner" ? "WindowsRecoveryCleaner" ose "Iostream.exe Miner" &e…

Largoni shfaqjen e kohëmatësit "ShutdownTimer" nga kompjuteri juaj !

Çfarë është kohëmatësi "ShutdownTimer"? "ShutdownTimer" ose "Shutdown Timer" ësht&eu…

Largoni mashtrimin ("Scam") "Kompjuteri juaj është dëmtuar rëndë"!

Çfarë është mashtrimi (Scam) "Kompjuteri juaj është dëmtuar rëndë"? "Kompjuteri juaj &eum…

Largoni trojanin "Svchost.exe * 32 " nga kompjuteri juaj !

Çfarë është trojani "Svchost.exe * 32"? Nëse shihni një proces të quajtur "svchost.exe * 32" t…

Largoni trojanin "FastDataX.exe" nga kompjuteri juaj !

Çfarë është trojani "FastDataX.exe" ? FastDataX.exe është një trojan që është shkarkuar d…

Largoni shfaqjen e "PQwick' nga kompjuteri juaj !

Çfarë është "PQwick"? "PQwick" është një program potencialisht i padëshiruar që &eum…

Largoni procesin "XMRig CPU Miner" nga kompjuteri juaj !

Çfarë është procesi "XMRig CPU Miner"?  "XMRig CPU Miner" është një program legal i nxjer…

Largoni "TheSearch Chrome Extension" nga kompjuteri juaj!

Çfarë është "TheSearch Chrome Extension"? "TheSearch" është një zgjerim (extension) i ueb shfl…

Si të zbuloni gjithçka që Facebook e di për ju !

Javët e fundit kanë qenë të vështira për Facebook-un lidhur me shqetësimet se të dhënat e miliona përd…

Largoni shfaqjen e "MessengerPC" nga kompjuteri juaj!

Çfarë është shfaqja e "MessengerPC"? "MessengerPC" është një program potencialisht i padë…

Udhëzues për sigurimin e pajisjeve celulare Samsung S6 dhe S7 !

Në këtë udhëzues do të gjeni udhëzime për përdorimin e veçorive të sigurisë në smartphone-…

Si të mbroheni nga Ransomware-i "Zenis" !

Në mënyrë që të mbroheni nga ransomware-ët në përgjithësi, është e rëndësishme që …

Largoni shfaqjen e programit "Driver Pro" nga kompjuteri juaj !

Çfarë është programi "Driver Pro"? "Driver Pro" është një program potencialisht i padëshi…

Largoni reklamën "Kotcatkcomksz" nga kompjuteri juaj !

Çfarë është reklama "Kotcatkcomksz"? Reklama "Kotcatkcomksz" konfiguron një detyrë të planifik…

Si të largoni reklamat e "Gameorplay.info" nga kompjuteri juaj !

Çfarë janë reklamat e "Gameorplay.info" ? Nëse kompjuteri juaj lidhet me linkun "gameorplay.info" dhe shfaq r…

Largoni nga ueb shfletuesit juaj "Firefox" shtesën e quajtur "Page Marker CPU Miner" !

Çfarë është shtojca në firefox "Page Marker CPU Miner"? "Page Marker" është një shtojc&eu…

Largoni reklamen "Fito një iPhone X" nga ueb shfletuesi juaj !

Çfarë është reklama "Fito një iPhone X" ? "Fito një iPhone X" është një reklamë…

Largoni shfaqjen e reklamuesit "Video Control" nga ueb shfletuesi "Firefox" !

Çfarë është reklamuesi "Video Control" në Firefox? "Video Control" është një shtojcë…

Si ta largoni infeksionin "Trojan.BitCoinMiner" nga kompjuteri juaj !

Çfarë është "Trojan.BitCoinMiner"? "Trojan.BitCoinMiner" është një infeksion i kompjuterit q&e…

Si ta përdorni programin "Malwarebytes Anti-Malware" për të skanuar dhe hequr virusët (malware) nga kompjuteri juaj !

Siç mund ta keni vërejtur, "MalwareBytes ose MBAM", përdoret në shumë udhëzues tonë për heqjen e vir…

Largoni nga kompjuteri juaj "Deftesrg.exe Monero CPU Miner"

Çfarë është "Deftesrg.exe Monero CPU Miner"? "Deftesrg.exe Miner" është një trojan që shf…

Lista e këshillave, rregullimeve, dhe përditësimeve të cenueshmërisë nga "Meltdown" dhe "Spectre" !

Dy dobësi të reja të quajtura "Meltdown" dhe "Spectre" janë zbuluar në procesorë modernë që …

Si ta mbroni veten nga ransomware-i "FILE CryptoMix"!

Në mënyrë që të mbroheni nga ransomware, është e rëndësishme që të përdorni zakone të m…

Largoni shfaqjen e reklamuesit "RelevantKnowledge"!

Çfarë është "RelevantKnowledge PUP"? "RelevantKnowledge" është një program potencialisht i pad…

Si për të mbroheni nga Ransomware-i "File Spider"

Në mënyrë që të mbroheni nga ransomware-ët, është e rëndësishme që të përdorni zakone/s…

Largoni "Mingc.exe CPU Miner" nga kompjuteri juaj !

Çfarë është "Mingc.exe CPU Miner"? "Mingc.exe Miner" është një trojan që shfrytëzon …

Largoni "YoutubeAdBlock PUP" (Program Potencialisht i Padëshiruar) !

Çfarë është "YoutubeAdBlock PUP"? "YoutubeAdBlock" është një program potencialisht i padë…

Largoni "Tweakerbit Antimalware" nga kompjuteri juaj !

Çfarë është Tweakerbit Antimalware? Tweakerbit Antimalware është një program potencialisht i padëshiruar i si…

Si të heq Antivirus 360 (Udhëzime ç'instalimi) !

Çfarë është "Antivirus 360" ? Antivirus 360 është një program mashtrues anti-spyware që përdor…

Largoni Trojan-in për klikim në reklama "YourClassifiedsNow"!

Çfarë është Trojani për klikim në reklama "YourClassifiedsNow"? "YourClassifiedsNow" është…

Disa viktima të ransomware-it "Bad Rabbit" mund t'i rikthejnë skedarët (dosjet) pa paguar shpërblim !

Disa përdorues të cilët janë jashtëzakonisht me fat do të jenë në gjendje të rimarrin skedarët e enkri…

Udhëzime për "Krack" Wi-Fi

Udhëzime për administratorët e ndërmarrjeve, bizneset e vogla dhe përdoruesit në shtëpi në lidhje me dobësi…

Ngjarje e vërtetë: Çfarë ndodh kur telefoni juaj është vjedhur (video) !

Studenti i filmit "Anthony van der Meer" vendosi të zbulojë se çfarë ndodh me telefonat e vjedhur dhe të dhëna…

Si ta lagroni shfaqjen e mesazhit mashtrues të mbështetjes teknike nga shfletuesi juaj!

Çfarë është mesazhi mashtrues i mbështetjes teknike? Mesazhi mashtrues i mbështetjes teknike paraqitet kur shfletuesi j…

Largoni Trojanin "Floxif CCleaner"

Çfarë është trojani "Floxif CCleaner" ? Floxif është zbulimi për një trojan që është…

Incidenti me malware-in e CCleaner - Çfarë duhet të dini dhe si ta largoni malware-in

Ky është një udhëzues i vogël dhe pyetsor mbi malware-in e instaluar së bashku me CCleaner 5.33.6162. Për një p&…

Largoni mashtrimin "Microsoft Windows Product Key Tech Support" !

Çfarë është mashtrimi "Microsoft Windows Product Key Tech Support"? "Microsoft Windows Product Key Tech Support&qu…

Largoni mesazhin "Your Computer May Have a Virus Web Page" !

Cfarë është mesazhi "Your Computer May Have a Virus Web Page" ? Shfaqja e mesazhit "Your Computer May Have a Virus Web Pa…

Largoni trojanin "Novo Optimizer GPU Miner" nga kompjuteri juaj!

Çfarë është "Novo Optimizer GPU Miner"? "Novo Optimizer GPU Miner" është një trojan që p&…

Largoni shfaqjen e mesazhit "Your Windows Computer is at High Risk"!

Çfarë është mesazhi "Your Windows Computer is at High Risk"? Shfaqja e mesazhit "Your Windows Computer is at High …

10 Këshilla për parandalimin e sulmeve Phishing

A keni menduar ndonjëherë se mund të jeni një objektiv i sulmeve phishing? Nuk është një çështje e re, p…

Si të hiqni shfaqjen e mashtrimit "Windows Security Warning" !

Çfarë është shfaqja e mashtrimit "Windows Security Warning"? "Windows Security Warning" është nj&eu…

Largoni Trojan-in "Oneway", që bën ndryshimin e dosjeve (files) !

Çfarë është Trojan-i "Oneway" ? "OneWay" është një trojan (lloj virusi) që modifikon dosj…

Largoni shfaqjen e mashtrimit "Windows-i juaj është infektuar" !

Çfarë është shfaqja e "Windows juaj është infektuar" ? Paraqitja e mashtrimi "Windows-i juaj ësht&e…

Hiqni/Largoni Trojan-in "WindowService" !

Çfarë është trojan-i "WindowService"? Trojan-i "WindowService" është program me qëllim të…

Programet më të mira falas të vitit 2017 për kontroll prindëror !

Smartfonët, laptopët dhe tabletët e lidhur në internet janë bërë pjesë e përditshme e jetës tonë.…

Si të heqni/largoni bllokuesin e antivirusit "CertLocker Trojan" ?!

Çfarë është bllokuesi i antivirusit në Windows qe paraqet mesazhin "The publisher has been blocked from running software…

Si të hiqni/largoni "Smart Registry Care" ?!

Çfarë është "Smart Registry Care"? Smart Registry Cleaner është një pastrues i regjistrit që skanon…

Si të largoni/hiqni Ransomware-in "WannaCry" dhe "Wana Decryptor" !

Ky seksion do të ofrojë një udhëzues të shkurtër se si të hiqni WannaCry / Wana Decryptor duke përdorur "Ma…

Largoni/Hiqni "Photo.scr Monero Miner"

Çfarë është "Photo.scr Monero Miner"? "Photo.scr Miner" është një trojan që përdor f…

Si të largoni shfaqjen e përditësimeve të rrejshme për Java !

Çfarë është shfaqja e rrejshme e përditësimit për Java ? Shfaqja e përditësimit të rrejshëm p&…

Largoni programin potencialisht të padëshiruar "FilePlus"

Çfarë është "FilePlus"? "FilePlus" është një program që ju lejon të shkarkoni filma,…

Largoni Programin "MaohaWiFi" (Udhëzuesi për de-instalim)

"MaohaWiFi" është një program potencialisht i padëshiruar që zakonisht vjen sëbashku me programe falas që j…

Largoni "AdBlocker" për Youtube !

Çfarë është Adblocker për Youtube? Adblocker për Youtube është një zgjerim potencialisht i padëshir…

Udhëzuesi dhe Pyetsori për "CryptorBit" dhe "HowDecrypt" !

Përmbajtje: Si të merrni ndihmë me CryptorBit Çfarë është Ransomware-i CryptorBit apo HowDecrypt  Si…

Si të largoni shfletuesit e padëshiruar "Chromium" ?!

Çfarë është shfletuesi Chromium? Chromium është një ueb shfletues me burim të hapur të kodit (open sourc…

Largoni mbështetjen teknike për scam "MSSecTeam" (Udhëzuesi)

Çfarë është mbështetja teknike pë scam "MSSecTeam"? Mbështetja teknike për scam "MSSecTeam&quo…

Udhëzuesi i Heqjes së Bllokuesit të Ekranit "Kjo PC është bllokuar" !!

Çfarë është bllokuesi i ekranit "kjo PC është bllokuar"? Bllokuesi i ekranik "Kjo PC është bll…

Si të përdorni SUPERAntiSpyware për të skanuar dhe për të hequr malware-ët nga kompjuteri juaj !

Me viruse, worms, Trojans dhe malware duke u bërë gjithnjë e më të përhapur në jetën e përdoruesve të …

PacketTotal - Një ueb faqe e dobishme për analizën e dojseve PCAP

Nëse jeni profesionistë i INFOSEC, të cilët zakonisht merren me zbulimin e ndërhyrjeve dhe reagimin apo analizen e viruseve (ma…

Informacione, Manuali i ndihmës, dhe Pyetësori për Ransomware-in Locky!

Çfarë është Locky Ransomware? Locky është një infeksion me ransomware për Windows që u lëshua në…

Si të largoni trojanin "BrowserMe.exe" ose "Chrome_Font.exe" !

Trojani "BrowserMe.exe" ose "Chrome_Font.exe" është një infeksion kompjuterik i cili synon vetëm përdoruesi…

Këshilla kryesore për mbrojtjen e sistemit tuaj operativ Android nga virusët (malware) !

Me bazën më të madhe të instaluar prej të gjitha sistemeve operative, Android pa dyshim ka marrë botën celulare si st…

Si të kuptoni nëse Snapchat-i juaj është hakuar, dhe si ta ktheni prap atë!

Për çfarë duhet të shikoni, dhe çfarë të bëni në lidhje me të! Snapchat është një …

Udhëzues për heqjen e blokuesit të ekranit "PadLock"

Bllokuesi i ekranit "PadLock" është një trojan që paraqet një pamje të një dere të mbyllur me një…

Si të hiqni "Antivirus 10" (Udhëzues i fshirjes)

"Antivirus 10" është një program "scareware (frikësues)" që pretendon të jetë një program an…

Udhëzues dhe Pyetsorë për CryptorBit dhe HowDecrypt

Manuali Udhëzues për CryptorBit dhe HowDecrypt

Udhëzues dhe Pyetsorë për Ransomware-in CryptoLocker

Info: Infeksioni origjinal "Cryptolocker" është çaktivizuar më 2 qershor 2014, kur Operacioni Gameover tërhoqi rrje…

Si ta mbroni dhe përforconi kompjuterin tuaj kundër Sulmeve kibernetike me Ransomware?!

Viti 2016 përfundoi dhe kjo definitivisht na mësoi një gjë; Ransomware është i pranishëm dhe do të qëndroj …

Përdorimi i Teknologjisë Wireless në Mënyrë të Sigurtë

Në vitet e fundit, rrjeta wireless është bërë më e disponueshme, e volitshme, dhe e lehtë për tu përdorur. …

Manuali për enkriptimin e Email-ëve përmes PGP

Manuali për enkriptimin e Email-ëve përmes PGP

Dekriptori për Ransomware-in Nemty

Viktimat e ransomware-it "Nemty" më në fund mund të i gëzohen lajmit pasi studiuesit e sigurisë kibernetike kanë…

Dekriptori nga "Emsisoft" për ransomware-in "Muhstik"

Muhstik Ransomware enkripton dosjet në sistemet e kompromentuar "QNAP" duke përdorur AES-256, dhe shton prapashtesën ".muh…

Grendel

Grendel është një mjet sigurie për skanim të aplikacioneve në internet me qëllim të identifikimit të dob&eu…

Burp Suite !

Nëse jeni duke kërkuar të bëni skanimin e automatizuar të cenueshmërive të aplikacioneve në internet, ju DUHET t…

THOR FREE !

Përditësues i softuerëve për pajisjet që operojnë në "Windows". Ky softuer automatizon azhurnimet/për…

EULAlyzer

EULAlyzer zbulon nëse softueri që doni të instaloni shfaq reklama pop-up, transmeton informacione personale, përdor identifikues uni…

ECh0raix Ransomware Decryptor !

eCh0raix është një ransomware që ka qenë duke shënjestruar pajisjet "QNAP NAS" që nga qershori i vitit 2018…

Redirect Detective !

Cka është Redirect Detective? Redirect Detective është vegël softuerike pa pagesë që ju lejon të bëni nj&e…

LOOCIPHER DECRYPTOR

LooCipher enkripton dosjet (fajllat) e viktimave duke përdorur "AES-128 ECB", dhe shton zgjerimin ".lcphr" në dosjet e enk…

BreachAlarm !

Çka është BreachAlarm? BreachAlarm ju tregon nëse keni nevojë të ndryshoni fjalëkalimet. BreachAlarm ësht&eum…

Nessus !

Nessus është një skaner i cenueshmërive (dobësive) të rrjetit. Ky mjet ju lejon të kryeni skanime të plota t&eum…

"GandCrab" Ransomware Decryptor !

"GandCrab" është një nga familjet më të pangopura të ransomware-ëve deri më tani që ka infektuar …

pyLocky Decryptor

Dekriptuesi "pyLocky" do të dekriptoj falas dosjet tuaja të enkriptuara nga versioni 1 dhe 2 i ransomware-it. Ky dekriptues mbë…

Redirect Detective !

"Redirect Detective" është vegël pa pagesë që ju lejon të bëni një gjurmim të plotë të …

Dekriptuesi nga "Emsisoft" për ransomware-in "JSWorm 2.0"

"JSWorm 2.0" është një ransomware i zhvilluar në gjuhën programuese "C + +" dhe përdor komponentë…

AdBlocker !

Nëse doni të përmirësoni sigurinë e përdorimit të internetit, atëher duhet të shikoni në komponent&eum…

ModSecurity !

"ModSecurity" është "Thika e Ushtrisë Zvicerane" e firewall-ëve të ueb aplikacioneve. Nëse jeni nj&eum…

Emsisoft Decrypter për MegaLocker !

"MegaLocker" enkripton dosjet e një viktime duke përdorur "AES-128 ECB", dhe shton zgjerimin ".nampohyu" në…

Avast Secure Browser !

"Avast Secure Browser" përpiqet të ofrojë një shërbim "privat, të shpejtë dhe të sigurt" p&e…

Trend Micro Maximum Security !

Trend Mirco Maximum Security përpiqet të ofrojë mbrojtje të plotë për të gjitha mënyrat me të cilat pë…

Stellar

Stellar është një softuer që i rikthen dokumentet, emailet, fotografitë, videot, audio etj nga çdo hard disk, fusion dri…

AuroraDecrypter

AuroraDecrypter është një dekriptor për ransomware i krijuar nga eksperti i sigurisë Michael Gillespie që dekripton dosjet…

FilesLockerDecrypter !

FilesLockerDecrypter është një dekriptor për ransomware i krijuar nga eksperti Michael Gillespie që dekripton dosjet e enkriptu…

Hidden Tear Decrypter

Hidden Tear Decrypter është një program pa pagesë i dekriptimin i krijuar nga Michael Gillespie që ju lejon të dekriptoni …

Tweaking.com Technicians Toolbox!

"Tweaking.com Technicians Toolbox" është një suitë falas e veglave të administrimit dhe monitorimit të sistemit …

ProtonVPN Plus !

Për shkak të një rritje drastike të sulmeve kibernetike në kompjuterët dhe rrjetet personale gjatë viteve të fun…

Sygate Personal Firewall !

Falas për përdorim personal, "Sygate Personal Firewall" ofron më së miri sigurinë përmes një ndërfaqe …

777 Ransom

"Trend Micro Ransomware Decryptor" është projektuar për të dekriptuar dosjet (files) e enkriptuara nga 777 Ransom. Pë…

Vegla e dekriptimit të ransomware-it "GandCrab"

Bitdefender lëshoi mjetin e parë të dekriptimit në botë për të ndihmuar viktimat e ransomware-ëve të "…

GMER !

GMER është një mjet i thjeshtë por i fuqishëm "anti-malware" që skanon tërësisht sistemin tuaj pë…

Comodo Antivirus !

Comodo Antivirus është një grup i fuqishëm dhe i besueshëm i mjeteve që siguron një nivel të sigurisë p&eum…

Sunbelt Personal Firewall

Mbroni veten nga hakerët. Siguroni kompjuterin (PC) tuaj me "Sunbelt Personal Firewall (SPF)", i njohur më parë si "Kerio …

AntiLogger

"AntiLogger" mbron çdo aplikacion në kompjuterin tuaj, jo vetëm shfletuesin tuaj të internetit. Ky aplikacion ndalon &qu…

GridinSoft Anti-Malware

"GridinSoft Anti-Malware" (Trojan Killer) është një aplikacion i specializuar që është projektuar për t&eum…

HMA! Pro VPN

HMA! Pro VPN është një shërbim kryesor i enkriptimit në internet i bazuar në teknologjinë virtuale të rrjetit pr…

360 Total Security !

"360 Total Security" është një program antivirus pa pagesë që ofron skanimin e virusëve duke përdorur motor…

"Thanatos" Ransomware Decryption Tool!

Nëse kompjuteri juaj është infektuar me "Thanatos Ransomware" dhe jeni duke kërkuar për ndonjë softuer pa pages&…

Panda Free Antivirus

Panda Free Antivirus është një nga programet e shumta "antivirus" që punojnë për të dalluar veten nga t&eum…

Speccy!

"Speccy" është një mjet gjithëpërfshirës, i lehtë, i avancuar i sistemit informativ për PC-në tua…

Avast Free Antivirus

"Avast Free Antivirus" është një program efikas dhe gjithëpërfshirës. Është një nga programet m&e…

FixExec !

FixExec është një program që është projektuar për të rregulluar grupet e skedarëve/dosjeve të ekzekutu…

AVG AntiVirus FREE

AVG AntiVirus FREE është produkt i ri i markës AVG për të ju ofruar siguri në internet. Është i fuqishëm, p…

Advanced IP Scanner

Advanced IP Scanner është një skaner rrjeti pa pagesë, i shpejtë dhe i fuqishëm me një ndërfaqe të leht&eum…

Bitdefender Antivirus Free Edition

Mënyra perfekte për të mbajtur kompjuterin tuaj PC, Mac ose Android të mbrojtur nëse nuk dëshironi të mendoni pë…

BitKangarooDecrypter

"BitKangarooDecrypter" është një dekriptor për ransomware i krijuar nga eksperti i sigurisë Michael Gillespie që…

InsaneCrypt (desuCrypt) Decrypter!

InsaneCrypt Decryptor është një dekriptor për ransomware krijuar nga Michael Gillespie që dekripton dosjet (skedarët) e en…

Avira Free Antivirus

"Avira Free Antivirus" është një program anti-malware, anti-ransomware dhe anti-virus për pajisjet e Windows. Ky ësht…

McAfee Stinger

"McAfee Stinger" është një vegël e pavarur që është projektuar për të synuar dhe për të…

Rem-VBSworm

"Rem-VBSworm" është një program që heq virusët "VMS" dhe "Windows Script Host" nga kompjuteri jua…

"Jigsaw Decrypter"

"Jigsaw Decryptor" është një program falas për dekriptim i krijuar nga Michael Gillespie për variantet e ransomware-i…

GPU-Z 2.7.0

GPU-Z është një mjet falas (pa pagesë) që ofron informacion të detajuar mbi kartelat grafike në kompjuterin tuaj. Duk…

McAfee Real Protect !

"McAfee Real Protect" është një program kontrollues në kohë reale që monitoron kompjuterin tuaj për veprimt…

Crypt38Decrypter !

"Crypt38 Decrypter" është një program falas për dekriptim i krijuar nga Michael Gillespie për ransomware-in Crypt38. …

Simple System Tweaker 2.2.0

"Simple System Tweaker" është një program falas që optimizon funksione të ndryshme në "Windows". K&eum…

Autoruns 13.71

"Autoruns" është një mjet (Sysinternals) pa pagesë nga "Microsoft" që numëron të gjitha programet…

Offline CryptoMix Ransomware Decryptor

"Avast" lëshoi një dekriptor për viktimat e "CryptoMix" që ishin të enkriptuara përderisa ishin në…

UCheck

"UCheck" është një program falas që ju lejon të skanoni kompjuterin për programe të vjetëruara dhe aut…

VT Hash Check 1.60

VT Hash Check 1.60 "VT Hash Check" shton një artikull të menysë së kontekstit për të gjitha skedarët q&eum…

Shortcut Cleaner 1.4.9.0

"Shortcut Cleaner" është një vegël që skanon kompjuterin tuaj për shkurtesat (shortcut) e Windows që jan&eu…

GIBON Ransomware Decryptor

"GibonDecryptor" është një dekriptor për ransomware krijuar nga Michael Gillespie që dekripton dosjet (files) e enkri…

RansomNoteCleaner !

RansomNoteCleaner është një program që mund të përdoret për të skanuar kompjuterin e viktimës së ranso…

Chrome Cleanup Tool

Vegla e pastrimit të "Chrome" (Chrome Cleanup Tool) është një program i shkruar nga "Google" që do të …

Symantec Kovter Removal Tool

"Symantec Kovter Removal Tool" mund të përdoret për të hequr infeksionin "Kovter" nga kompjuteri juaj. Infeksion…

Malwarebytes Anti-Exploit 1.10.1.41

"Malwarebytes Anti-Exploit" është një program i sigurisë që ju mbron nga rreziqet "zero-days" që synoj…

Sophos Home

"Sophos Home" është një produkt falas i sigurisë në internet që mbron kompjuterët në Windows dhe Mac n…

WinPatrol

WinPatrol është një vegël pa pagesë e sigurisë që ju lejon të keni një vështrim më të af&eum…

PowerLockyDecrypter

"PowerLocky Decrypter" është një program për dekriptim pa pagesë i krijuar nga Michael Gillespie për "Power…

Process Monitor (ProcMon)

"Process Monitor", ose "ProcMon", është një mjet i avancuar monitorimi që ju lejon të shihni në koh&eu…

Shkarkoni "BTCWareDecrypter" !

"BTCWareDecrypter" është një dekriptues për ransomware krijuar nga "Michael Gillespie" që dekripton dosjet …

Shkarko Programin "RansomFree" !

"RansomFree" është një program mbrojtje kundër "ransomware-ëve" që në heshtje punon në sfond…

Shkarkoni "Malwarebytes Anti-Ransomware 0.9.18.807" !

"Malwarebytes Anti-Ransomware Beta" është një program që mbron kompjuterin tuaj nga programet e enkriptimit të dosjev…

StrikedDecrypter

StrikedDecrypter është një mjet që ka funksionin e dekriptuesit të ransomware i krijuar nga Michael Gillespie dhe dekripton faj…

Mole02 Decryptor Download !

Dekriptuesi "Mole02" është një program që lejon viktimat që i janë enkriptuar të dhënat me Ransomware-…

DCryDecrypter 1.0.0.1 Download !

"DCryDecrypter" është një derkriptues për ransomware i krijuar nga Michael Gillespie që dekripton dosjet e enkriptuar…

PC Hunter 1.51 Download

"PC Hunter" është një vegël shumë e fuqishme e sigurisë që lejon depërtim të madh në pun&eum…

Farbar Recovery Scan Tool Download

"Farbar Recovery Scan Tool", apo FRST, është një aplikacion portativ i dizajnuar të punoj në gjendje normale apo n&eu…

AVCertClean 0.3 Download

Një infeksion i kohëve të fundit bllokon nisjen e disa programeve të sigurisë duke vendosur certifikatën e nënshkrimi…

VIPRE Advance Security for Home Download !

Përshkrimi i Kompanisë "VIPRE" Me kërcënimet e sotme online, nuk mund të përballosh të vendosesh për …

Glasswire 1.2.3100.0 Download

GlassWire është një mjet i monitorimit të rrjetit falas që tregon dhe ju njofton për trafikun e rrjetit gjeneruar nga komp…

StupidDecryptor Download

StupidDecryptor është një dekriptor për ransomware i krijuar nga Michael Gillespie që dekripton dosjet e enkriptuara nga infeks…

AVG Remover Download

"AVG Remover" ju lejon që plotësisht të ç'instaloni produktet e AVG të zbuluara nga kompjuteri juaj. Për f…

RakhniDecryptor Ransomware Decryptor Download !

"RakhniDecryptor" është një Dekriptues për Ransomware me qëllim të përgjithshëm krijuar nga Kaspersky …

Zemana AntiMalware Download

Zemana AntiMalware është një skanues për malware i bazuar në cloud që ju lejon të kryeni skanimin sipas nevojës.…

RogueKillerCMD Download

RogueKillerCMD është versioni command line i programit të shërbimeve të sigurisë dhe anti-malware "RogueKiller".…

"RogueKiller" Download

RogueKiller është një mjet i sigurisë që mund të përdoret për të ndërprerë dhe për të h…

CryptoSearch Download

CryptoSearch është një vegël e krijuar nga Michael Gillespie që ju lejon të pastroni kompjuterin tuaj nga dosjet (files) e…

CryptON Ransomware Decryptor Download

Nëse jeni të infektuar me Ransomware-in CryptON, atëherë jeni me fat pasi Emsisoft arriti të gjej një mënyrë p&e…

SUPERAntiSpyware Download

SUPERAntiSpyware është një program anti-spyware pa pagesë që ofron zbulime të shkëlqyera dhe largimin e shpejtë …

Junkware Removal Tool 8.1.0.0 Download

"Junkware Removal" është një vegël e sigurisë që kërkon dhe heq nga kompjuteri juaj adware të zakonsh&…

Windows Repair (All In One) 3.9.25 Download

Windows Repair është një instrument që përmban mini-korrigjime të shumta për Windows. Ky mjet do të lejojë …

Heimdal Free Download

"Heimdal Free" është një program që skanon kompjuterin tuaj për programe të vjetëruara apo ndoshta të …

EMSISOFT HIJACKFREE

Emsisoft HiJackFree është një mjet i thjeshtë softuerik që zbulon aktivitetin me qëllim të keq dhe i mundëson p&…

Malwarebytes Anti-Malware

Malwarebytes është një program i rëndësishëm i sigurisë për çdo përdorues të kompjuterit ta ken…

RKill

RKill është një program që u zhvillua në "BleepingComputer.com" që tenton të ndërpresë proceset e…

Shkarkoni "BitStakDecrypter"

"BitStak Decrypter" është një program falas i dekriptimit i krijuar nga "Michael Gillespie" për Ransomware-ë…

HEIMDAL FREE

HEIMDAL FREE mjet softuerik i sigurisë që aplikohet në 20 aplikacionet më të përdorura. Kryen këto funksione: Skan…

ComboFix

ComboFix është një program, i krijuar nga sUBs, që skanon kompjuterin tuaj për malware të njohur, dhe kur e gjenë, b&…

AdwCleaner

AdwCleaner është një program që kërkon dhe fshin Adware, Toolbars, Programe potencialisht të padëshiruara (PUP), dhe …

RansomwareFree detekton Ransomware-in para se te Enkriptohen te dhënat

Rastet me Ransomware janë rritur ne mënyrë dramatike ne vitet e fundit sa qe tashme kane mundur te paraqiten te ju apo edhe te dikush tje…

Emsisoft Emergency Kit

"Emsisoft Emergency Kit" përmban një koleksion të programeve që mund të përdoren pa instalimin e softuerit p&eum…

Microsoft Safety Scanner

Microsoft Safety Scanner eshte nje mjet pa pagese i cili ju mundeson qe te skanoni kompjuterin tuaj per te shikuar nese ekziston ndonje malware si: viru…

Trend Micro Ransomware File Decryptor

Trend Micro Ransomware File Decryptor eshte nje mjet i dedikuar per dekriptimin e fajllave te enkriptuar permes Ransomeware. Ransomeware jane nje kercni…

Newsletter: