Raporto_incident_al | Kos-Cert
Raporto_incident_al | Kos-Cert
  • slider-img
  • slider-img
  • slider-img

Raportimi i Incidentit

Mozilla dhe Tor kanë lëshuar update për dobësitë në Firefox

Një dobësi ne Firefox e cila u raportua nga një postim në faqen zyrtarë të Tor tani është rregulluar nga Mozilla…

Locky Ransomware

Një nga variantet më të fundit të ransomware (software me qellim të keq) është i njohur me emrin Locky. Dosjet (files…

Si të rregulloni gabimin (0x0000007c) e printimit përmes rrjetit në "Windows"?!

Një përditësim i sigurisë në Windows i lëshuar në muajin Tetor shkaktoi probleme të përhapura në "…

"No More Ransom"

Faqja e internetit "No More Ransom" është një iniciativë e "Njësisë Nacionale të Krimit Kibernetik t&e…

Si të mbroheni nga cenueshmëria "SeriousSAM" e Microsoft Windows 10, 11 ?!

Përdoruesit e Microsoft Windows 10 dhe Windows 11 janë në rrezik të një dobësie të re të pa rregulluar që u…

777 Ransom

Trend Micro Ransomware Decryptor është krijuar për të dekriptorin skedarët e koduar nga 777 Ransom. Për më shumë…

Dekriptuesi falas i lëshuar për ransomware-ët "Atom Silo" dhe "LockFile"!

"Avast" ka lëshuar një mjet dekriptimi që do të ndihmojë viktimat e ransomware-ëve "AtomSilo" dhe &quo…

Kali Linux 2021.3!

Kali Linux 2021.3 u lëshua nga "Offensive Security" dhe përfshin një grup të ri mjetesh, mbështetje të përm…