Raporto_incident_al | Kos-Cert
Raporto_incident_al | Kos-Cert
  • slider-img
  • slider-img
  • slider-img

Raportimi i Incidentit

Mozilla dhe Tor kanë lëshuar update për dobësitë në Firefox

Një dobësi ne Firefox e cila u raportua nga një postim në faqen zyrtarë të Tor tani është rregulluar nga Mozilla…

Locky Ransomware

Një nga variantet më të fundit të ransomware (software me qellim të keq) është i njohur me emrin Locky. Dosjet (files…

Largoni mashtrimin "Shpërblimet e përdoruesit të Google Chrome"!

Çfarë është mashtrimi "Shpërblimet e përdoruesit të Google Chrome"? "Shpërblimet e përdor…

Largoni reklamën "Ju keni bërë kërkimin e 5 miliardë" nga kompjuteri juaj !

Çfarë është reklama "Ju keni bërë kërkimin e 5 miliardë" ? Reklama "Ju keni bërë k&e…

Largoni mashtrimin për mbështetje teknike të emëruar "YOUR COMPUTER WAS LOCKED"

Çka është mashtrimi "YOUR COMPUTER WAS LOCKED"? "YOUR COMPUTER WAS LOCKED" është një "scam&quo…

GMER !

GMER është një mjet i thjeshtë por i fuqishëm "anti-malware" që skanon tërësisht sistemin tuaj pë…

Comodo Antivirus !

Comodo Antivirus është një grup i fuqishëm dhe i besueshëm i mjeteve që siguron një nivel të sigurisë p&eum…

Sunbelt Personal Firewall

Mbroni veten nga hakerët. Siguroni kompjuterin (PC) tuaj me "Sunbelt Personal Firewall (SPF)", i njohur më parë si "Kerio …